Samuel a Hortenzinka

Příhody a dobrodružství skřítků a zvířátek

Yvona Bednarová

Zábavný, napínavý i poučný pohádkový příběh pro kluky a holky!

V neobyčejném pohádkovém příběhu se seznámíte s malou vílou Hortenzinkou a jejím přítelem mlokem Samuelem. Na stránkách knihy na vás čekají také Violka s Konvalinkou, Silvián a Malinda s Ostružindou, ještěrka Zeminka, koník Kuliferda, ještěrka Pyšnilka Krásnoočko, ropucha Růža, kobylka Matylda a další. Buďte při tom, když pořádají závody a sportují, veselí se na večerní slavnosti, prožijí dramatický noční výlet nebo tu vznikají nová přátelství a láska. Zažijte s nimi všechna jejich dobrodružství!

Během samotného příběhu se seznámíte s dobrými i špatnými lidskými vlastnostmi. Poznáte, co může způsobit alkohol, i když obsažený jen v léčivém nápoji. A co šikana? Víte, jak proti ní bojovat?

Méně známá slova a slovní spojení jsou v knížce vyznačena tučně a hned na příkladu nenásilnou formou dětem vysvětlena. Dozví se tak například, kdo je to egoista, co jsou mimikry, sebevědomí a komplexy méněcennosti, šikana, fér a nefér chování, imunita, sportovní a hudební talent či antitalent a jiné.

Kniha je kromě půvabných ilustrací doplněna skutečnými fotografiemi zvířátek a rostlin, tak jak je můžete vidět v přírodě.

Číst více
269 Kč doporučená cena
nedostupné

detailní informace

Žánr pohádka
Počet stran 192
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 29.05.2017
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,649 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026611097
Věk od 6
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem