Nápadník aktivit pro TRÉNINK KOMUNIKACE a komunikačních kompetencí


Heinz Klippert

Více než 100 praktických cvičení k rozvoji komunikačních dovedností!

Tato kniha je velmi zdařilým počinem. Její hodnotu spatřuji nejen ve spoustě praktických cvičení na rozvoj komunikačních dovedností, ale také v myšlence zavádět komunikační výuku do škol. Předkládá množství pádných argumentů, proč je tato výuka důležitá a nezbytná pro celistvý rozvoj žáků a studentů. Ukazuje, jak rozvoj komunikačních dovedností přispívá k jejich větší motivaci a odpovědnosti i k samostatnému myšlení. Zároveň je vysvětleno, jaký profit přinese komunikační výuka celé společnosti.

Kniha obsahuje také komplexní program pro projektový týden a návod, jak jej uvést v život na školách. Důraz je rovněž kladen na nezbytnost týmové práce mezi učiteli a na změnu některých názorových stereotypů. Knihu ocení zejména pedagogové, ale také trenéři komunikačních dovedností a každý, kdo chce zlepšit své komunikační schopnosti.

- PhDr. Vojtěch Černý, Ph.D., psycholog, psychoterapeut a kouč

Dr. Heinz Klippert – diplomovaný ekonom, pedagog a docent. Autor četných publikací, které se zabývají rozvojem nadání, činnostně orientovaným vyučováním a školním managementem. Předkládaná kniha vyšla v Německu již dvanáctkrát.

Číst více
299 Kč doporučená cena
nedostupné

detailní informace

Počet stran 272
Datum vydání 22.07.2013
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,49 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Alice Trojanová
Původní název Kommunikations-Training. Übungsbausteine für den Unterricht by Heinz Klippert
EAN 9788026601265
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená