Naučte své děti říkat L, R, Ř

S logopedkou Luckou

Irena Šáchová

S logopedkou Luckou zvládnete L, R, Ř hravě!

Publikace Naučte své děti říkat L, R, Ř je určena především rodičům pro domácí procvičování problematických hlásek, ale i odborníkům z řad logopedů, speciálních pedagogů či učitelům v mateřských školách. Autorka Irena Šáchová, která čerpá ze své dlouholeté praxe klinické logopedky, uvádí ke každé hlásce přehledný a jasný návod, jak při jejím vyvození správně postupovat, a upozorňuje i na častá úskalí při procvičování. Pokynům snadno porozumí rodiče i děti, které knihou provází sympatická postavička logopedky Lucky. Úkoly a cvičení doplňují veselé obrázky Evy Obůrkové. Oblíbené popletené celostránkové obrázky si děti mohou vybarvit. Atraktivní příloha nabízí pět her ke zdokonalení výslovnosti a zpestření procvičování hlásek L, R, Ř – loto, pexeso a domino.

O autorce a ilustrátorce:

Mgr. Irena Šáchová & Eva Obůrková = sestry Süssovy, narozené v roce 1974 a 1967 v Praze. Mladší a hodnější Irena Šáchová pracuje jako klinická logopedka ve vlastní ordinaci v Praze-Radotíně, vystudovala obor speciální pedagogika na Pedagogické fakultě Univerzity Karlovy a působila rovněž jako logopedka v Jedličkově ústavu. Ve volném čase se věnuje rodině, má ráda vysokohorskou turistiku, splouvání řek, výlety přírodou, lyžování, prolézání zřícenin, strašení cizích dětí na bojovkách a přípravy všemožných soutěží; nerada vaří, a proto toho vždy vaří kotle.

Starší a hubatější Eva Obůrková je novinářka, reklamní textařka a ilustrátorka, specialistka na domácí cestovní ruch a rozdávání rad, kudy kam se vydat, zejména s dětmi a po Česku i bez nich a jinam. Pro nakladatelství Albatros/CPress napsala a ilustrovala řadu knížek o cestování, dlouhodobě spolupracuje s portálem Kudy z nudy, různými novinami, časopisy a agenturami.

Číst více
199 Kč doporučená cena
nedostupné

detailní informace

Počet stran 56
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 31.07.2017
Formát 210x297 mm
Hmotnost 0,31 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026611271
Věk od 4
Edice Logopedie
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá 2 skobkami (sešitová)