Get Talking!

intenzivní kurz anglické konverzace

Alena Kuzmová

Jednodušte mluvte! Intenzivní kurz anglické konverzace.

Učebnice je určena pro středně pokročilé studenty, pro jazykové kurzy i samouky. Cílem je rozvíjet schopnost a chuť komunikovat v anglickém jazyce a zbavit se zábran při mluvení.

Titul zahrnuje řadu slovních obratů a frází zaměřených především na cestování, ale i na další oblasti společenského života a komunikace.

Na začátku každé lekce najdete články vztahující se k tématu, které provází český překlad. Následuje souhrn frází a slovíček a stručné vysvětlení hlavních gramatických jevů, které se objevují v textech článků. Gramatiku i použitou slovní zásobu a fráze si procvičíte v řadě následujících cvičení. Vyvrcholením každé lekce jsou česky popsané náměty pro rozhovory (TOPICS FOR DIALOGUES), které vedou k procvičení a zvládnutí tématu lekce. Tyto rozhovory studenti ve dvojici interpretují svými slovy v angličtině. Na konci učebnice leží klíč ke cvičením a rovněž plné znění vzorových rozhovorů.

CD obsahuje 3 hodiny a 20 minut poslechů – namluvené články, slovíčka a fráze i znění vzorových rozhovorů. Nahráli je herci odlišných národností: Angličané, Kanaďan i Skotka, a to navíc místy v lehce crazy pojetí.

Pobavíte se a zároveň si prohloubíte dovednost porozumět různé výslovnosti.

Číst více
449 Kč doporučená cena
V prodeji

detailní informace

Počet stran 288
Datum vydání 21.07.2014
Formát 170x243 mm
Hmotnost 0,884 kg
Jazyk angličtina
EAN 9788025133460
Věk od 15
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná, šitá nitmi

autor knihy

Alena Kuzmová Alena Kuzmová

Alena Kuzmová


Alena Kuzmová pracuje mnoho let jako soukromá lektorka anglického jazyka. Individuální přístup k jednotlivým studentům je pro ni věčnou inspirací k psaní učebnic. V nich se soustřeďuje hlavně na výuku gramatické přesnosti, rozvíjení slovní zásoby a motivaci k jejich uplatnění v praxi. Své učebnice koncipuje tak, že je lze používat jak při skupinové výuce, tak i při samostudiu. Její tvorba zahrnuje gramatické příručky, jazykové kurzy i anglicko-českou beletrii s cvičebními texty.

zobrazit profil autora