Anglická frázová slovesa pro školy a samouky


Kamil Kraus

Zvladněte anglická frázová slovesa!

Frázová slovesa jsou nezbytnou součástí moderního anglického jazyka a jejich znalost je nevyhnutelná jak při čtení klasické literatury či současného tisku, tak při běžné komunikaci s rodilým Angličanem.

Učebnice umožní všem zájemcům osvojit si anglická frázová slovesa, může posloužit také k samostudiu nebo při výuce v jazykových školách či kurzech.

Kniha je rozdělena do dvou částí. První část, výkladová, obsahuje více než 1300 vybraných frázových sloves s příkladovými větami. Slovesa v ní však nejsou seřazena abecedně, jako v mnoha jiných příručkách, ale podle částic a významů, které jednotlivé částice slovesům dodávají. Tato forma uspořádání umožní efektivní zapamatování a současně napomůže pochopit význam jednotlivých sloves. V druhé části se nacházejí cvičení, díky kterým si můžete zkontrolovat a utvrdit získané znalosti. Správné odpovědi je možné ověřit v klíči na konci knihy.

Na přiloženém CD najdete interaktivní cvičení ve formě překladu do češtiny a z češtiny, doplňování chybějících částic a sloves, stanovení synonym. Své odpovědi si můžete ihned ověřit, a to i pomocí poslechu. Fráze namluvil rodilý mluvčí, takže si procvičíte také správnou výslovnost a porozumění mluvenému slovu.

Učebnice předpokládá znalost základní anglické mluvnice a slovní zásoby.

Číst více
327 Kč doporučená cena
nedostupné

detailní informace

Počet stran 176
Datum vydání 14.07.2008
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,34 kg
Jazyk čeština
EAN 9788025119259
Věk od 15
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená