Simply speaking pro středně pokročilé

učebnice angličtiny pro samouky metodou přímého mluvení

Alena Kuzmová

Cvičte angličtinu poslechem a mluvením nahlas spolu s rodilými mluvčími!

Cvičte angličtinu poslechem a mluvením nahlas spolu s rodilými mluvčími!

Učebnice pro pokročilé preferuje metodu přímého mluvení, kdy od počátku hovoříte nahlas společně s hlasem rodilého mluvčího. Učíte se prostřednictvím řady vět, které překládáte z češtiny do angličtiny a také naopak. Na počátku každé lekce je slovní zásoba, následuje výklad několika gramatických jevů, po výkladu gramatiky je zařazen oddíl procvičovacích českých vět přeložených do angličtiny a anglických vět přeložených do češtiny, tyto věty překládáte nahlas společně s nahrávkou.

CD obsahuje přes 2,5 hodin poslechů. Cvičné věty v angličtině jsou namluvené britským i americkým mluvčím.

O autorce:

Alena Kuzmová se již více než 17 let věnuje individuální výuce anglického jazyka. Mnohaleté zkušenosti ji inspirovaly k napsání řady úspěšných publikací, např. English All Around – kurz angličtiny pro školy a samouky, Get Talking! - intenzivní kurz anglické konverzace, Dogged by Bad Luck - anglicko-české povídky, The Bouquet – Slavic Legends a další.

Číst více
399 Kč doporučená cena
V prodeji

detailní informace

Počet stran 272
Datum vydání 15.08.2016
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,548 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026609933
Věk od 15
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená

autor knihy

Alena Kuzmová Alena Kuzmová

Alena Kuzmová


Alena Kuzmová pracuje mnoho let jako soukromá lektorka anglického jazyka. Individuální přístup k jednotlivým studentům je pro ni věčnou inspirací k psaní učebnic. V nich se soustřeďuje hlavně na výuku gramatické přesnosti, rozvíjení slovní zásoby a motivaci k jejich uplatnění v praxi. Své učebnice koncipuje tak, že je lze používat jak při skupinové výuce, tak i při samostudiu. Její tvorba zahrnuje gramatické příručky, jazykové kurzy i anglicko-českou beletrii s cvičebními texty.

zobrazit profil autora