Učebnice současné italštiny, 1. díl | Albatros media

Učebnice současné italštiny, 1. díl

Manuale di Italiano contemporaneo

Eva Ferrarová, Miroslava Ferrarová, Vlastimila Pospíšilová

Vše potřebné pro komunikaci s Italy.
Ministerstvo školství mládeže a tělovýchovy v souladu se Sdělením MŠMT čj. 16854/2007-20 udělilo učebnici italského jazyka pro střední školy "Učebnici současné italštiny, 1.díl" z nakladatelství Computer Press schvalovací doložku ve znění: "Schválilo MŠMT č.j. 6601/09-23 dne 21. 8. 2009 k zařazení do seznamu učebnic pro střední vzdělávání jako součást ucelené řady učebnic pro předmět italský jazyk s dobou platnosti šest let." Kniha vyšla rovněž ve verzi s mp3 s prodejním kódem KEJ161. Učebnice současné italštiny, 1. díl, je určena všem zájemcům o získání základů italského jazyka. Po jejím zvládnutí dosáhnete úrovně B1 Evropského referenčního rámce. Cílem učebnice je naučit vás číst a porozumět italskému textu, komunikovat s rodilými mluvčími písemnou i ústní formou, seznámit vás s některými italskými zvyklostmi. Každá lekce obsahuje: - úvodní dialogy nebo souvislý text - slovníček – výrazy a fráze spojené s vybranými konverzačními okruhy - gramatický výklad - cvičení - informace o reáliích současné Itálie Na konci knihy naleznete: - přehled nejčastěji užívaných předložek a předložkových výrazů - přehled nepravidelných sloves - klíč ke cvičením - souhrnný italsko-český a česko-italský slovník Nedílnou součástí učebnice je audionahrávka namluvená rodilými mluvčími z různých italských regionů, najdete zde řadu živých dialogů. Nahrávka napomůže utvrzení slovní zásoby, procvičení výslovnosti a schopnosti lépe porozumět mluvenému projevu. 3 CD s audionahrávkou v ceně!
Číst více
539 Kč doporučená cena
nedostupné
Podobné

detailní informace

Počet stran 448
Datum vydání 07.08.2008
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,82 kg
Jazyk čeština
EAN 9788025119730
Věk od 15
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená

autor knihy

Eva Ferrarová Eva Ferrarová

Eva Ferrarová


Vyučuje antropologii jídla na Ústavu etnologie Filozofické fakulty Univerzity Karlovy v Praze. Kromě vztahu člověka k jídlu z antropologické perspektivy, kterému se věnuje především v odborné literatuře, se zabývá tématy jako rovnost žen a mužů, ochrana životního prostředí a stárnutí populace. Je autorkou knihy Italská kuchařka – recepty tetiček a babiček. Svůj dvacetiletý pobyt v Itálii, kde vystudovala, zúročila i v úspěšných učebnicích italštiny, které vydalo nakladatelství Edika. Jejími koníčky jsou vaření a zahradničení. Žije v Praze.

zobrazit profil autora