Obchodní korespondence v ruštině


Mojmír Vavrečka, Jelena Kupcevičová

Pište obchodní dopisy bez chyb!

Ruština je stále světovým jazykem a obchodní styky s ruskojazyčnými zeměmi jsou pro naše podnikatele velmi perspektivní. Nezbytnou součást obchodování tvoří i korespondence. Jejím prostřednictvím se vyřizují „na dálku“ jak ty oficiální a základní, tak i soukromější a velmi citlivé věci. Znalost pravidel korespondence a „ušití obsahu dopisu na míru“ zvyklostem v ruskojazyčném prostředí může zakázce velmi pomoci. Ale jak na to?

Kniha Obchodní korespondence v ruštině vám poskytne všechny důležité typy vzorů, které se v oblasti exportu či importu používají takřka denně:

- představení firmy

- nabídku

- poptávku

- objednávku

- pohledávky, upomínky

- reklamaci či omluvu

- pozvánku na veletrh

- reklamu, prezentaci

- i věci osobnější, jako např. gratulaci

V knize jsou vzory v ruštině a v češtině sestavené na stranách vedle sebe, abyste mohli jazykové verze snadno „navzájem porovnávat“, a tak je efektivně využívat. Před každým typem vzorů jsou připojeny komentáře a rady, co bývá u určitého kroku obvyklé a slušné, na co nezapomenout a čeho se vyvarovat.

Na CD najdete vzory připravené k okamžitému použití. Stačí doplnit jména, výrobek nebo další potřebné údaje a dopis můžete obratem tisknout!

Číst více
279 Kč doporučená cena
nedostupné

detailní informace

Počet stran 280
Ke stažení pdf Obsah.pdf
Datum vydání 19.01.2006
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,52 kg
Jazyk čeština
EAN 9788025105887
Věk od 15
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená