Němčina pro děti

Ein fröhliches Jahr Radostný rok

Jana Navrátilová

První kroky při studiu němčiny!

Tato zábavná učebnice je určena pro děti mladšího školního věku. Ve dvanácti kapitolách děti společně s ilustrovanými postavičkami Uli a Tomem zažijí jeden radostný rok ve světě německého jazyka: seznámí se s německou rodinou, pojedou na výlet, na nákupy, projdou si dům i školu, prožijí svátky a letní prázdniny.

Pomocí zajímavých obrázků, omalovánek, her, zábavných básniček a říkánek se děti naučí nejdůležitější slovíčka a fráze, základy gramatiky a budou schopny reagovat v běžných situacích.

K získání správné výslovnosti je ke knize přiloženo audio CD, které obsahuje nahrávky všech frází a slovíček z učebnice.

Na konci publikace je vedle nezbytného slovníku použitých výrazů zařazeno základní poučení o německé výslovnosti a zjednodušený přehled německé gramatiky jako pomůcka rodičům malých studentů.

Učebnice pomůže dětem snadno zvládnout základy německého jazyka a vzbudit vážný zájem o studium němčiny.

Číst více
299 Kč doporučená cena
nedostupné

detailní informace

Počet stran 88
Datum vydání 23.09.2008
Hmotnost 0,38 kg
Jazyk čeština
EAN 9788025116029
Věk od 6
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná, šitá 2 skobkami (sešitová)

autor knihy

Jana Navrátilová Jana Navrátilová

Jana Navrátilová


Vystudovala germanistiku na Filozofické fakultě MU a poté působila jako profesorka němčiny na středních školách. Mnohaleté zkušenosti s výukou ji inspirovaly k napsání řady úspěšných publikací, například učebnic Němčina za 24 dnů, Němčina pro lenochy a věčné začátečníky, ilustrovaného slovníku 1000 německých slovíček a dalších.

zobrazit profil autora