Hříbata - omalovánky


Atila Vörös

Hříbata elegantní, roztomilá, rozverná i hravá

Krása, elegance a hravost patří nejen k dospělým koním, ale i k hříbatům. Pobíhají volně po pastvinách, jsou přítelem člověka i divokým tvorem milujícím volnost. Hříbata najdeme i v příbězích nebo v dětském pokojíku. Patří do našeho skutečného světa, stejně jako do světa fantazie a touhy. Připravte si různobarevné pastelky či fixy a nechejte hříbata zazářit. Díky perforovaným stránkám si nejhezčí obrázky snadněji vytrhnete, můžete si je vystavit nebo darovat.

Číst více
199 Kč doporučená cena
V prodeji

detailní informace

Počet stran 72
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 03.03.2022
Formát 224x224 mm
Hmotnost 0,283 kg
Jazyk čeština
EAN 8594050433311
Věk od 7
Edice Omalovánky
Typ Kniha - omalovánky
Vazba brožovaná lepená

recenze

lacultura.cz - Omalovánky s hříbaty


...Obrázky jsou vytištěny na bělostném, pevném papíře, avšak vzhledem k tomu, že byl zvolen oboustranný tisk a každý list obsahuje nabízí dva obrázky, doporučuji zvolit spíše pastelky než fixy, přespříliš netlačit a používat podložku nebo obrázek z knihy vytrhnout. ...

autor knihy

Atila Vörös Atila Vörös

Atila Vörös


Výtvarník ve filmových ateliérech Koliba (Perinbaba Juraje Jakubiska), po sametové revoluci absolvent Akademie výtvarných umění v Praze, obor klasická malba. Do roku 2002 vedl Galerii Jídelna, kterou založil v českolipském muzeu, pak se rozhodl pro práci ve vlastním ateliéru. Samostatná malířská a sochařská tvorba, restaurování, grafické projekty a návrhy interiérů doplnila v posledních letech práce na knižních ilustracích, a to nejrůznějších stylů a žánrů pro děti i dospělé. Jeho fantazie a cit pro dějový obsah tak dává knihám nejméně o jeden zajímavý život navíc. Autor je původem z Maďarska, nyní žije v české Lípě.

zobrazit profil autora