Říše jednorožců - omalovánky


Atila Vörös

Říše hrdých a vznešených tvorů

Říše jednorožců je plná fantazie, elegance a krásy. Je obývána vznešenými tvory, kteří se nedají zkrotit. Jsou hrdí a svobodní. Prohánějí se po loukách v záplavě květin, ve zpěněných vodách mořského pobřeží, a jelikož pro ně neplatí žádná pravidla, můžeme je spatřit i na obloze vysoko nad námi. Je to fantazie bez hranic. Krása, smyslnost, hrdost a síla.

Připravte si různobarevné pastelky či fixy, dejte průchod fantazii a vdechněte obrázkům život. Jednorožci, velcí i malí, čekají, aby s vaší pomocí zazářili! Dohromady na vás v knize čeká 94 ilustrací: 68 zbrusu nových + bonus v podobě 26 nejoblíbenějších ilustrací z úspěšné knihy Jednorožci – omalovánky. Díky perforovaným stránkám si nejhezčí obrázky snadno vytrhnete, můžete si je vystavit nebo někomu darovat.

Číst více
249 Kč doporučená cena
V prodeji

detailní informace

Počet stran 96
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 16.01.2023
Formát 240x214 mm
Hmotnost 0,382 kg
Jazyk čeština
EAN 8594050435100
Věk od 7
Edice Omalovánky
Typ Kniha - omalovánky
Vazba brožovaná lepená

autor knihy

Atila Vörös Atila Vörös

Atila Vörös


Výtvarník ve filmových ateliérech Koliba (Perinbaba Juraje Jakubiska), po sametové revoluci absolvent Akademie výtvarných umění v Praze, obor klasická malba. Do roku 2002 vedl Galerii Jídelna, kterou založil v českolipském muzeu, pak se rozhodl pro práci ve vlastním ateliéru. Samostatná malířská a sochařská tvorba, restaurování, grafické projekty a návrhy interiérů doplnila v posledních letech práce na knižních ilustracích, a to nejrůznějších stylů a žánrů pro děti i dospělé. Jeho fantazie a cit pro dějový obsah tak dává knihám nejméně o jeden zajímavý život navíc. Autor je původem z Maďarska, nyní žije v české Lípě.

zobrazit profil autora