Zvířata ze safari


Andrea Pinnington, Caz Buckingham

Za zvuky tajemné savany

Stačí zavřít oči a rázem se ocitneme v tajuplné africké krajině. Obklopí nás osobité zvuky savany včetně řevu lvů, chechtání hyen a troubení slonů, ale mezi tím vším zaslechneme i zvuky méně známé. Stačí zmáčknout tlačítko a hra na poznávání může začít. Zábava pro celou rodinu, do níž se hezky zapojí i menší děti.

Číst více
299 Kč doporučená cena
V prodeji

detailní informace

Počet stran 24
Ke stažení PDF Ukázka.PDF
Datum vydání 03.08.2020
Formát 223x208 mm
Hmotnost 0,467 kg
Jazyk čeština
Původní název The Little Book of Safari Animal Sounds
Původní jazyk angličtina
Překladatel Hana Marsault
EAN 9788026615248
Věk od 4
Typ Kniha
Vazba leporelo knížkové

autor knihy

Andrea Pinnington Andrea Pinnington

Andrea Pinnington


Andrea Pinnington (na fotografii vlevo) je nadšená přírodovědkyně, která společně s Caz Buckingham založila v roce 2011 malé nezávislé nakladatelství Fine Feather Press. Andrea je spisovatelka a redaktorka, Caz je designérka a ilustrátorka. Když ve svém studiu nepracují na knihách, najdete je venku s kameny v rukou, jak poslouchají, pozorují a poznávají přírodu. Většina obrázků v jejich knihách pochází z vlastní soukromé fotobanky, která je součástí jejich jedinečného a atraktivního stylu. Knihy z Fine Feather Press kladou důraz na kvalitu a pečlivost zpracování a dělají radost dětem po celém světě. Cílem těchto publikací je podpořit zájem dětí o náš svět, který je třeba chránit.

zobrazit profil autora
Caz Buckingham Caz Buckingham

Caz Buckingham


Caz Buckingham (na fotografii vpravo) je nadšená přírodovědkyně, která společně s Andreou Pinnington založila v roce 2011 malé nezávislé nakladatelství Fine Feather Press. Caz je designérka a ilustrátorka, zatímco Andrea pracuje jako spisovatelka a redaktorka. Když ve svém studiu nepracují na knihách, najdete je venku s kameny v rukou, jak poslouchají, pozorují a poznávají přírodu. Většina obrázků v jejich knihách pochází z vlastní soukromé fotobanky, která je součástí jejich jedinečného a atraktivního stylu. Knihy z Fine Feather Press kladou důraz na kvalitu a pečlivost zpracování a dělají radost dětem po celém světě. Cílem těchto publikací je podpořit zájem dětí o náš svět, který je třeba chránit.

zobrazit profil autora