Konverzační příručka pro seniory

důležitá slovíčka a fráze v 5 jazycích

Filip Němec, Helena Janečková, Jarmila Němcová, Marie Dvořáková

Cestovní jazyková příručka pro dříve narozené!

Chystáte se do zahraničí? Na výlet či dovolenou? Rádi byste měli při ruce nejužívanější slovíčka i fráze? Abyste tak mohli komunikovat jazykem země, ve které budete? Pomůže vám naše příručka!

Je sestavena tak, aby vyhovovala právě starší generaci. Podává látku v úměrném množství a přehledně. Slovní zásobu jsme vybrali tak, aby odpovídala nejčastějším situacím, ve kterých se mohou senioři v zahraničí ocitnout. Obsahuje fráze týkající se cestování dopravními prostředky, ubytování, telefonování, nakupování, návštěvy lékaře, návštěvy u přátel, prohlídky zajímavostí atd.

Všechny fráze jsou uvedeny v pěti světových jazycích: angličtině, španělštině, francouzštině, němčině a ruštině. Kromě toho každá kapitola obsahuje rady a tipy, na co nezapomenout, jaká pravidla dodržovat, případně kde hledat zajímavé kontakty a odkazy.

Abyste mohli procvičit mluvenou podobu jazyka a bezpečně rozuměli odpovědím, přidali jsme ke knize CD obsahující mp3 se všemi namluvenými frázemi. Stačí si tedy na uši nasadit sluchátka, zapnout přehrávač a opakovat po rodilých mluvčích, co říkají.

Ať vám naše konverzační příručka v zahraničí i doma dobře slouží. Šťastnou cestu!

Číst více
249 Kč doporučená cena
nedostupné

detailní informace

Počet stran 256
Datum vydání 23.03.2009
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,48 kg
Jazyk čeština
EAN 9788025120927
Věk od 15
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená