Relaxační techniky pro tělo, dech a mysl

návrat k přirozenému uvolnění

Vojtěch Černý, Kateřina Grofová

Cvičení, která vám pomohou načerpat sílu v práci, doma i v přírodě!

Člověk se od nepaměti zabývá tím, jak dobře žít. Jak dobře využít omezený čas, který je nám dán v rámci lidského života. Zároveň vnímáme, jak se vše neustále mění, jak je vše nestálé. A jak se doba, za kterou se tyto změny dějí, neustále zrychluje. Cítíme, kolik sil nás stojí s tím vším udržet krok. Dostáváme se do začarovaného kruhu, kdy máme pocit, že si nemůžeme dovolit se zastavit. A když už nastane chvíle, kdy se můžeme zastavit, nejde nám to. Zapomínáme na svou přirozenou schopnost uvolněně ”být”, opouštíme cestu, jejíž přirozenou součástí je čistá radost, spočívání a bytí, a na které je přirozeně střídáno aktivní tvoření a uvolněné spočívání.

Snad nikdy v historii lidstva nebylo téma relaxace více aktuální, než v dnešní době. Slovo relaxace doslova znamená “znovu volný”. Pokusili jsme se vytvořit knihu, která je především praktická. Srozumitelně vysvětluje, jak začarovaný kruh stresu ovlivňuje náš život v míře, která je až překvapující. A přináší konkrétní techniky, které může každý přenést do svého života. V knize najdete instrukce k relaxacím pro jakoukoliv příležitost, většina je vhodná pro opakované použití. Některé jsou vhodné pro lepší usínání, některé jsou vhodné pro uvolnění v přírodě, a některé jsou instrukcí první pomoci.

Našim záměrem bylo vytvořit texty k relaxacím tak, aby je mohl kdokoliv použít pro sebe, ale také při doprovázení druhého. Nejpraktičtější je pak nejspíše CD, které je přílohou této knihy, a kde najdete různá relaxační cvičení, od super-krátkých po téměř 40-minutová. Můžete si je nahrát do telefonu nebo do mp3 přehrávače a kdykoliv si je pustit.Kéž vám tato kniha pomůže k tomu, aby se uvolněný stav začal znovu stávat vaší přirozeností…

Číst více
249 Kč doporučená cena
nedostupné

detailní informace

Počet stran 128
Datum vydání 26.10.2015
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,31 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026608356
Věk od 15
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená