Němčina pro detektivy - Detektivní příběhy s hádankou

Deutsch für Detektive - Kriminalgeschichten zum Selberlösen

Jiří Horák, Karsten Rinas

Vžijte se do role detektiva a vyřešte záhadné příběhy v němčině!

Kdo z vás si při četbě detektivních příběhů nepředstavoval sám sebe v roli velkého vyšetřovatele? Kdo netoužil přijít na stopu pachatele dříve, než dojde k jeho odhalení? Právě teď máte šanci vžít se do role vyšetřovatele kriminálních činů, a to díky knize, kterou držíte v ruce. Němčina pro detektivy je stvořena přímo pro vás! Zábavné detektivní povídky s hádankou vám umožní zapojit vaše vyšetřovatelské schopnosti, pomocí kterých vypátráte zločince.

Cílem těchto humorných detektivních povídek však není jen pobavit čtenáře vyluštěním záhadných příhod. Příběhy navíc vedou čtenáře k pečlivému čtení a přemýšlení nad detektivními zápletkami představuje zábavný mozkový trénink, a tak je celá kniha výborným materiálem pro výuku cizího jazyka. Proto kromě německého textu v každé povídce najdete:

- zrcadlový český překlad,

- gramatické a lexikální poznámky, které se vztahují k textu,

- otázky na porozumění,

- hádankovou otázku.

Pokud byste měli potíže s rozluštěním případů, pomohou vám nápovědy a odpovědi k jednotlivým hádankám umístěné na konci knihy. Navíc v závěru naleznete také vysvětlivky k německé výslovnosti, které vám ji pomohou lépe zvládnout.

Ke stejnému účelu poslouží i audionahrávka, na které jsou povídky namluveny rodilými mluvčími ve dvou verzích: jako monolog, kdy text je čten jedním mluvčím, a jako dramatizace s více mluvčími.

Vžijte se do role detektiva a vyřešte záhadné příběhy!

Číst více
287 Kč doporučená cena
nedostupné

detailní informace

Počet stran 168
Datum vydání 28.07.2014
Formát 148x210 mm
Hmotnost 0,268 kg
Jazyk němčina
EAN 9788025128435
Věk od 15
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená