Angličtina 100 cvičení

pro lepší porozumění mluvenému slovu

Anglictina.com

Naučte se rozumět rychle mluvené anličině!

Rádi byste zvýšili svoji schopnost porozumět mluvené angličtině? Chcete bezpečně rozeznat, co Angličané či Američané v běžném i rychlém tempu říkají? A potřebuje ihned správně reagovat?

Inu, každá dovednost vyžaduje trénink. A kniha i CD, které držíte v rukou, takový ucelený trénink nabízejí. Obsahují 100 poslechových aktivit, kdy každá čítá po 10 otázkách, u kterých je třeba rychle se rozhodnout pro správnou volbu. Dohromady absolvujete 1000 otázek s reakcemi a odpověďmi – například jak pokračovat v dialogu, co kdo řekl, o čem byl příběh, zdali jste porozuměli úryvkům rozhovorů, co máte vyplnit do kvízu atd.

Účelem je prověřit, nakolik jste mluvenému slovu správně porozuměli. V klíči si zkontrolujete, zdali byly vaše odpovědi správné či nikoli. CD namluvili rodilí mluvčí v různých tempech i různými dialekty.

Při poslechových cvičeních se nejen pobavíte, ale především zvednete svou laťku a budete angličtině bezvadně rozumět!

Titul je vytvořen týmem internetové jazykové školy www.anglictina.com.

Autoři projektu pod vedením Petra Špirka a Karla Jamese Pratera mají více než desetileté zkušenosti s výukou angličtiny. Své poznatky spojují s moderní technologií, publikovali i připravují mnoho multimediálních učebnic (audio, video, animace, interaktivní cvičení), které jsou speciálně určeny pro české studenty.

Číst více
199 Kč doporučená cena
nedostupné

detailní informace

Počet stran 96
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání -
Hmotnost 0,18 kg
Jazyk čeština
EAN 9788025123737
Věk od 15
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená