Anglický frazeologický slovník pro techniky


Josef Nevrlý

Frazeologický slovník pro techniky!

Potřebujete přeložit do angličtiny návod k technickému zařízení, článek do časopisu nebo odborný referát? Chystáte se doplnit přístroj anglickým popisem jeho parametrů? Anebo budete na konferenci anglicky prezentovat vylepšení či inovaci výrobku?

V takovém případě jistě oceníte anglická klíčová slova technická, ale i přírodovědná. U každého z nich navíc naleznete typické a nejužívanější fráze. Obratem je můžete využít ve vlastním textu nebo prezentaci, kterou připravujete. Leckdy stačí jen vyměnit čísla.

A navíc! Publikace je doplněna INTERAKTIVNÍM CD s abecedním vyhledáváním. Najdete na něm veškerá slovíčka i fráze namluveny rodilými mluvčími. A to jak Angličanem, tak i Američankou! Lehce si poslechem ověříte, zopakujete nebo prostě utužíte výslovnost důležitých frází!

Příručka je určena pro středně pokročilé, tj. předpokládá základní znalost angličtiny.

O autorovi:

Josef Nevrlý prošel technickým, přírodovědeckým a jazykovým vzděláním, průmyslovou i výzkumnou praxí, učí na vysoké škole. Má na svém kontě několik odborných knih, skript, asi 50 výzkumných zpráv, desítky článků v časopisech a sbornících. Je rovněž autorem dvou průmyslových vzorů, spoluautorem jednoho vynálezu, řešitelem nebo spoluřešitelem českých a zahraničních grantů.

Slovíčka a fráze namluvili:

Alex Packer (Velká Británie)

Olivia Seaton (USA)

Číst více
299 Kč doporučená cena
nedostupné

detailní informace

Počet stran 168
Ke stažení pdf Obsah.pdf
Datum vydání 14.05.2008
Formát 148x210 mm
Hmotnost 0,3 kg
Jazyk angličtina
EAN 9788025118689
Věk od 15
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba brožovaná lepená