Také mívám hlad


Andrea Pinnington, Caz Buckingham

Dobrou chuť a hezký den!

Pojďme se seznámit se zvířecími kamarády, kteří se právě chystají k jídlu. Vlídné obrázky doprovázené krátkými motivačními texty se snaží dětem ukázat, že potřeba jíst je něco normálního. Snaží se, aby děti porozuměly pocitům svého těla, aby si vybudovaly pozitivní a pohodový postoj k jídlu, bez stresu, který se s pocitem hladu a jídlem občas pojí. S kapkou správného stolování.

Číst více
299 Kč doporučená cena
V prodeji

detailní informace

Žánr leporelo
Počet stran 12
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 02.03.2023
Formát 165x180 mm
Hmotnost 0,391 kg
Jazyk čeština
Původní název Feeling hungry
Původní jazyk angličtina
Překladatel Andrea Brázdová
EAN 9788026618102
Věk od 1
Typ Kniha
Vazba leporelo knížkové

autor knihy

Andrea Pinnington Andrea Pinnington

Andrea Pinnington


Andrea Pinnington (na fotografii vlevo) je nadšená přírodovědkyně, která společně s Caz Buckingham založila v roce 2011 malé nezávislé nakladatelství Fine Feather Press. Andrea je spisovatelka a redaktorka, Caz je designérka a ilustrátorka. Když ve svém studiu nepracují na knihách, najdete je venku s kameny v rukou, jak poslouchají, pozorují a poznávají přírodu. Většina obrázků v jejich knihách pochází z vlastní soukromé fotobanky, která je součástí jejich jedinečného a atraktivního stylu. Knihy z Fine Feather Press kladou důraz na kvalitu a pečlivost zpracování a dělají radost dětem po celém světě. Cílem těchto publikací je podpořit zájem dětí o náš svět, který je třeba chránit.

zobrazit profil autora
Caz Buckingham Caz Buckingham

Caz Buckingham


Caz Buckingham (na fotografii vpravo) je nadšená přírodovědkyně, která společně s Andreou Pinnington založila v roce 2011 malé nezávislé nakladatelství Fine Feather Press. Caz je designérka a ilustrátorka, zatímco Andrea pracuje jako spisovatelka a redaktorka. Když ve svém studiu nepracují na knihách, najdete je venku s kameny v rukou, jak poslouchají, pozorují a poznávají přírodu. Většina obrázků v jejich knihách pochází z vlastní soukromé fotobanky, která je součástí jejich jedinečného a atraktivního stylu. Knihy z Fine Feather Press kladou důraz na kvalitu a pečlivost zpracování a dělají radost dětem po celém světě. Cílem těchto publikací je podpořit zájem dětí o náš svět, který je třeba chránit.

zobrazit profil autora