Desetiminutovky. Vlastivěda – dějepisná část


František Brož, Pavla Brožová

Desetiminutový hardcore trénink!

K tomu směřuje tahle knížka. Část úloh určitě nebudete schopni vyřešit z hlavy. Abyste takové úlohy vyřešili, budete si muset potřebné informace sehnat jinde. Můžete hledat na internetu i v knihách a učebnicích, časopisech – všude tam, kde si myslíte, že byste mohli objevit informaci, která vám k úspěšnému zdolání úlohy chybí. Smyslem dějepisu není zapamatování si dat, jmen a událostí nazpaměť. Důležitější je umět si informace najít a dále s nimi pracovat. Tak vzhůru do toho! Každý list můžete řešit samostatně, a klidně si ho i vytrhněte.

Číst více
169 Kč doporučená cena
V prodeji

detailní informace

Počet stran 96
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 04.03.2021
Formát 170x243 mm
Hmotnost 0,304 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026616061
Věk od 9
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

autor knihy

František Brož František Brož

František Brož


Celý život se z různých úhlů pohledu zabývá vzděláváním, ať už jako středoškolský a vysokoškolský pedagog, nebo jako autor i recenzent různých publikací, výukových materiálů i článků. V minulosti se intenzivně věnoval problematice ověřování výsledků vzdělávání, i dnes spolupracuje na několika projektech s touto tematikou, přednáší učitelům. Zajímají ho otázky čtenářských dovedností, rád hledá možnosti, jak učinit češtinu a čtení přívětivější a atraktivnější pro žáky, studenty i učitele. I proto začal na vlastních webových stránkách dávat dohromady „na koleně“ elektronický časopis PROČeštinu, ze stejného důvodu společně s manželkou píší knihy, jejichž cílem je vzdělat i pobavit.

zobrazit profil autora
Pavla Brožová Pavla Brožová

Pavla Brožová


Už od dob univerzitního studia se zabývá testováním v oblasti mateřského jazyka a literárních dovedností. Sama je vášnivá čtenářka a stále hledá cesty, jak čtení propojovat se vzděláváním. Společně s manželem vytvořili řadu publikací s „vážným i hravějším“ zaměřením, aby nabídli hlavně dětem češtinářskou zábavu i poučení. V posledních letech se pracovně pohybuje ve sféře neziskového sektoru, jehož oblastí působení je pomoc ohroženým dětem. Směřování k dětem a jejich různým potřebám naplňuje také velmi úzkou spoluprací s jednou soukromou poděbradskou školou.

zobrazit profil autora