Žvaní žabák u louže

hravé logopedické písničky

Zdeněk Král

Zábavné písničky pro správné vyslovování hlásek!

Zábavné písničky pro správné vyslovování hlásek!

Knížka s písničkami na CD. Celkem obsahuje sedmnáct písniček nejen k procvičování výslovnosti hlásek. Vytvořili jsme i takové písničky, v nichž se vyskytují různé hláskové skupiny a jejich rozlišení. Můžete si tak vybrat písničku podle toho, co právě budete chtít dělat a co budete mít chuť poslouchat.

Naše písničky jsou doplněny notovým zápisem, akordy, rytmocvičkami, obrázky, příběhy s ilustracemi, dalšími aktivitami a navazují na ně jednoduchá říkadla. Říkadly s pohybem se dá zabavit kdykoliv a kdekoliv. V knížce i na CD se můžete těšit na oblíbenou dvojici Zdeňka a Kristýny z dětského pořadu „Hýbánky“ na dětském kanále ČT.

Písničky jsou textově a hudebně uzpůsobeny především dětem od 4 do 7 let. Tedy ve věkovém období, kdy se u dětí správná výslovnost řeší nejčastěji. Texty jsme se snažili tvořit tak, aby kumulovaly procvičované hlásky a naopak neobsahovaly ty obtížnější. Zajímavá a někdy i složitější slovní spojení snad dohání hravost a vtip.

Nejen logopedické písničky snad tedy budou užitečným pomocníkem a příjemným průvodcem knížkou a obohatí vaši slovní zásobu zajímavými, ale i méně obvyklý rýmy. Povídáním a zpíváním přispíváme k radosti a sebepoznání. Věříme, že knížka zaujme i ty, kterých se výslovnost a problémy s ní nijak nedotýkají a chtějí si třeba jen zanotovat naše písničky. Stránky a CD by tak mohly přispět k častějšímu zpívání třeba u vás doma nebo na cestách.

Číst více
249 Kč doporučená cena
nedostupné

detailní informace

Žánr logopedie
Počet stran 80
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 03.11.2014
Formát 297x210 mm
Hmotnost 0,328 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026605867
Věk od 4
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená