Vyjmenovaná slova s čertíkem Kvítkem


Romana Suchá

Pekelně snadné učení!

Čertík Kvítko je zase tady! Tentokrát vám pomůže zvládnout zapeklitá vyjmenovaná slova. A jak? To se dozvíte, až otevřete tuto knížku. Najdete tam spoustu různých cvičení na vyjmenovaná slova, ale nejen to! To by v tom byl čert, aby si s těmito záludnými slůvky Kvítko neporadil. Vykouzlil přece kouzelné karty, se kterými je učení hračka! Najdete je v příloze této knížky. Z jedné strany je vždy slovní spojení či krátká věta s vynechávkou pro doplnění i/y a z druhé strany obrázek se správnou odpovědí. Karty si budete postupně procházet a ty, které si ještě nepamatujete, odložíte stranou a vrátíte se k nim ještě jednou nebo i vícekrát. Uvidíte, že vám to půjde pekelně snadno a pravopis zvládnete na jedničku s hvězdičkou!

Cvičebnice je určena pro žáky 1. stupně ZŠ, kteří teprve začínají tuto gramatickou látku probírat. Vhodná bude také pro upevnění či procvičení znalostí. K tomu účelů poslouží jak cvičení, které najdete v knize, tak i přiložené karty.

Číst více
179 Kč doporučená cena
nedostupné

detailní informace

Počet stran 68
Datum vydání 20.10.2014
Formát 210x297 mm
Hmotnost 0,335 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026605676
Věk od 8
Typ Kniha + doplněk
Vazba brožovaná, šitá 2 skobkami (sešitová)

autor knihy

Romana Suchá Romana Suchá

Romana Suchá


Je klinická psycholožka a terapeutka. Ve svém volném čase se věnuje tvorbě pro děti – psaní knížek a cvičebnic, ale i podkladů pro didaktické hry a mobilní aplikace. Oblíbenou edici cvičebnic Pekelně snadné učení s čertíkem Kvítkem si sama ilustrovala. Knihy, které píše, se snaží obohatit o svou psychologickou zkušenost a dát jim nový rozměr. Například Léčivé pohádky pro dětskou duši využívají dětské představivosti a sugestibility pro posílení víry v sebe a vlastní schopnosti. Ke svému koníčku se dostala v době, kdy byla se svými dětmi na rodičovské dovolené a skládala pro ně různé básničky i pohádkové příběhy. Na začátku tedy nestál záměr napsat knížku, ale oživit a zpestřit hraní s vlastními dětmi. Jak sama říká, její knihy jsou testovány na dětech.

zobrazit profil autora