Tygr dělá uáá uáá …

Knížka pro děti, rodiče i pedagogy Rozumíme dětem

Kamila Kopsová, Petr Kops

Pochopte tygra ve svém dítěti!

Slyšeli jste někdy o tom, že každý z nás má v sobě svého tygra? Ano, mají ho nejen děti, ale i dospělí.

A tento tygr skrytě řídí naše činy, vytváří reakce a emoce. Přesto je tygr každého z nás naprosto jedinečný a je od nás neoddělitelný. Rodíme se s ním a je tedy s námi od samého počátku. V knížce vypráví šestiletý Jakub o cestě ke svému tygrovi. 

Pokud si přečtete tuto knížku, zjednodušíte si život v rodině. 

Díky této knížce nemusíte dětem nic zdlouhavě vysvětlovat. Jednoduše si s nimi sedněte a knížku si společně přečtěte. Po přečtení knížky už budou o svém tygrovi vědět. Díky pochopení tygřího světa si budete lépe rozumět a postupně si vyladíte vztahy v rodině. Doma i ve škole se to zlepší a všichni budete spokojenější – méně křiku, méně pláče, více radosti. Kniha je též skvělá pro děti s ADHD.

Ověřeno pedagogy a psychology.

Číst více
229 Kč doporučená cena
V prodeji
Podobné

detailní informace

Počet stran 40
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 11.11.2021
Formát 200x200 mm
Hmotnost 0,292 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026616900
Věk od 6
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

autor knihy

Kamila Kopsová Kamila Kopsová

Kamila Kopsová


Společně s manželem Petrem jsou známi jako autoři unikátní metody Životních map (ve světě Kops Method), které dokážou objevit, analyzovat a popsat skutečné příčiny stavů a situací, ve kterých se aktuálně nacházíme. Zvlášť přínosná je jejich metoda pro dětské klienty. Praktické poznatky v práci s dětmi jsou základem „tygří“ knižní série (Tygr dělá uáá uáá, Jak se domluvit s tygrem a Jak se krotí tygr). Knihy byly přeloženy do slovenštiny a angličtiny. V březnu 2017 autoři obdrželi Čestné uznání za přínos v práci s dětmi s ADHD od KIU univerzity v Kolombu na Srí Lance.

zobrazit profil autora
Petr Kops Petr Kops

Petr Kops


Společně s manželkou Kamilou jsou známi jako autoři unikátní metody Životních map (ve světě Kops Method), které dokážou objevit, analyzovat a popsat skutečné příčiny stavů a situací, ve kterých se aktuálně nacházíme. Zvlášť přínosná je jejich metoda pro dětské klienty. Praktické poznatky v práci s dětmi jsou základem „tygří“ knižní série (Tygr dělá uáá uáá, Jak se domluvit s tygrem a Jak se krotí tygr). Knihy byly přeloženy do slovenštiny a angličtiny. V březnu 2017 autoři obdrželi Čestné uznání za přínos v práci s dětmi s ADHD od KIU univerzity v Kolombu na Srí Lance.

zobrazit profil autora