Domácí mazlíčci - omalovánky


Julie Bezděková

Vybarvi si svého mazlíčka!

Máte už vedle sebe zvířecího kamaráda, anebo zatím jen sníte, že se budete starat o psa, křečka, nebo dokonce koně? Ať je tomu jakkoliv, držíte v rukou knížku vytvořenou právě pro vás, vášnivé milovníky zvířat.

Zásobte se různobarevnými pastelkami nebo fixy a můžete se pustit do práce. Opusťte zažité představy a vybarvujte vaše oblíbené mazlíčky tak, jak to cítíte. Odměnou pro vás budou jedinečná zvířata, která určitě nikde nepotkáte.

Zdařilý obrázek pak snadno vytrhnete díky perforovaným stránkám a vlastnoručně kolorované umělecké dílo je na světě! Originální kočka, roztomilý králíček nebo exotický chameleon v netradičním barevném provedení jistě nepotěší jen vás, ale v podobě dárku zaujme i vaše blízké.

Číst více
199 Kč doporučená cena
V prodeji

detailní informace

Počet stran 72
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 24.02.2022
Formát 224x224 mm
Hmotnost 0,281 kg
Jazyk čeština
EAN 8594050433328
Věk od 7
Edice Omalovánky
Typ Kniha - omalovánky
Vazba brožovaná lepená

autor knihy

Julie Bezděková Julie Bezděková

Julie Bezděková


Narodila se v Rusku, kde absolvovala vysokou školu a obhájila doktorát z oblasti jazykovědy. Pak ji životní cesta přivedla do Česka, kde už několik let bydlí se svou rodinou a věnuje se redaktorské a autorské činnosti. Kromě učebnic a příruček pro výuku ruštiny ráda vymýšlí zábavné knihy pro děti, a to i pro ty nejmenší.

zobrazit profil autora