Němčina pro samouky a věčné začátečníky


Jana Navrátilová

Moderní učebnice němčiny pro samouky

Právě držíte v rukou knihu, která vás konečně naučí německy! Publikace obsahuje 20 lekcí. Každá lekce má stejnou strukturu. Lekce začínají moderními a autentickými krátkými texty, které jsou zaměřeny především na hovorový jazyk. Poté následuje oddíl Frazeologie, věnovaný obtížnějším frázím z výchozího textu, a dále naleznete výklad gramatiky. Jazykový koutek upozorňuje na konstrukce a vazby, které dělají českým studentům potíže. V každé lekci se také seznámíte

s několika ustálenými rčeními nebo příslovími. V závěru každé kapitoly naleznete cvičení, která napomohou k upevnění nové slovní zásoby a gramatiky.

Na konci učebnice jsou zařazena slovíčka k jednotlivým lekcím, přeložené texty a dialogy, klíč ke cvičením včetně českého překladu výchozích vět a přehled

časování sloves.

Nahrávky obsahují texty, frazeologii, poslechová cvičení a u prvních pěti lekcí i slovíčka. Nahrávky jsou namluveny čtveřicí rodilých mluvčích a přispějí k úspěšnému zvládnutí výslovnosti a nácviku porozumění mluvené němčině.

Po prostudování učebnice dosáhnete úrovně B1 Evropského referenčního rámce. Kniha je vhodná pro samouky, ale poslouží všem, kteří se studiem němčiny začínají v různých typech škol.

Číst více
599 Kč doporučená cena
V prodeji

detailní informace

Počet stran 296
Datum vydání 05.05.2022
Formát 190x260 mm
Hmotnost 0,696 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Dagmar Medzvecová
EAN 9788026617488
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

autor knihy

Jana Navrátilová Jana Navrátilová

Jana Navrátilová


Vystudovala germanistiku na Filozofické fakultě MU a poté působila jako profesorka němčiny na středních školách. Mnohaleté zkušenosti s výukou ji inspirovaly k napsání řady úspěšných publikací, například učebnic Němčina za 24 dnů, Němčina pro lenochy a věčné začátečníky, ilustrovaného slovníku 1000 německých slovíček a dalších.

zobrazit profil autora