Vinnetou A1/A2

dvojjazyčná kniha pro začátečníky

Jana Navrátilová, Karl May

Učte se německy s legendárním apačským náčelníkem Vinnetouem!

Učte se německy s legendárním apačským náčelníkem Vinnetouem! Tento nejstatečnější indiánský bojovník vás provede svým dobrodružným světem, kde mají všichni lidé stejnou cenu, kde dobro vítězí a špatnost je vždy potrestána. V knize najdete zkrácenou verzi příběhu Vinnetoua, jeho pokrevního bílého bratra Old Shatterhanda a statečného lovce Old Firehanda. Tito tři muži se postaví proti Parranohovi, zlodějskému náčelníku kmene Ponků, aby pomstili smrt milované Ribanny.

Příběh je zpracován pro začátečníky a mírně pokročilé čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v němčině. Český zrcadlový překlad umožní zájemcům obratem zkontrolovat, zda cizojazyčnému textu správně porozuměli.

Prožijte příjemné chvíle nad příběhem neohrožených hrdinů, pro něž věrné přátelství, čest a spravedlnost byly nade všechno.

Audionahrávku ve formátu MP3, na které příběh vypráví rodilý mluvčí, naleznete v sekci Soubory ke stažení.

Číst více
199 Kč doporučená cena
V prodeji

další tituly z řady "Dvojjazyčná kniha pro začátečníky"

detailní informace

Počet stran 88
Datum vydání 20.05.2019
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,148 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Aleš Čuma
EAN 9788026614210
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

autor knihy

Jana Navrátilová Jana Navrátilová

Jana Navrátilová


Vystudovala germanistiku na Filozofické fakultě MU a poté působila jako profesorka němčiny na středních školách. Mnohaleté zkušenosti s výukou ji inspirovaly k napsání řady úspěšných publikací, například učebnic Němčina za 24 dnů, Němčina pro lenochy a věčné začátečníky, ilustrovaného slovníku 1000 německých slovíček a dalších.

zobrazit profil autora