Jak se domluvit s tygrem

aneb učíme se tygrijsky

Kamila Kopsová, Petr Kops

Poznejte komunikační typy svých dětí!

Potřeba komunikovat je přirozenou potřebou všech lidí. Přímo ovlivňuje nás a lidi v okolí, a úspěšná komunikace přispívá ke spokojenému a pohodlnějšími životu. Rodíme se ale s velmi omezenými komunikačními schopnostmi a hlavně s určitými vrozenými komunikačními typy. Vyznat se v komunikačních typech zejména dětí a pochopit, co to znamená v běžném životě, pomůže tato kniha. Autoři Kamila a Petr Kopsovi, kteří jsou známí díky své metodě Životních map, vycházejí v ní z mnohaleté praxe a především se snaží pomoct rodičům lépe poznat své dítě.

Jak porozumět dítěti? Jak správně motivovat? Jak rychle a efektivně na učení? To všechno vám zodpoví kniha Jak se domluvit s tygrem.

Číst více
229 Kč doporučená cena
nedostupné

detailní informace

Počet stran 68
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 24.10.2016
Formát 200x200 mm
Hmotnost 0,384 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026610465
Věk od 7
Typ Kniha + doplněk
Vazba vázaná s laminovaným potahem

autor knihy

Kamila Kopsová Kamila Kopsová

Kamila Kopsová


Společně s manželem Petrem jsou známi jako autoři unikátní metody Životních map (ve světě Kops Method), které dokážou objevit, analyzovat a popsat skutečné příčiny stavů a situací, ve kterých se aktuálně nacházíme. Zvlášť přínosná je jejich metoda pro dětské klienty. Praktické poznatky v práci s dětmi jsou základem „tygří“ knižní série (Tygr dělá uáá uáá, Jak se domluvit s tygrem a Jak se krotí tygr). Knihy byly přeloženy do slovenštiny a angličtiny. V březnu 2017 autoři obdrželi Čestné uznání za přínos v práci s dětmi s ADHD od KIU univerzity v Kolombu na Srí Lance.

zobrazit profil autora
Petr Kops Petr Kops

Petr Kops


Společně s manželkou Kamilou jsou známi jako autoři unikátní metody Životních map (ve světě Kops Method), které dokážou objevit, analyzovat a popsat skutečné příčiny stavů a situací, ve kterých se aktuálně nacházíme. Zvlášť přínosná je jejich metoda pro dětské klienty. Praktické poznatky v práci s dětmi jsou základem „tygří“ knižní série (Tygr dělá uáá uáá, Jak se domluvit s tygrem a Jak se krotí tygr). Knihy byly přeloženy do slovenštiny a angličtiny. V březnu 2017 autoři obdrželi Čestné uznání za přínos v práci s dětmi s ADHD od KIU univerzity v Kolombu na Srí Lance.

zobrazit profil autora