Dílna magických pomůcek

čarodějnická učebnice pro děti i kolektivy

Iva Hoňková

Netradiční nápady pro malé čaroděje a čarodějky

Kniha, kterou nyní držíte v rukou, je určena všem, kdo mají v oblibě magii a čarování. Je vhodná pro větší kolektivy, zájmové kroužky, ale i pro jednotlivce – zkrátka pro všechny, jenž touží stát se těmi „skutečnými čaroději“.

Naleznete v ní podrobné postupy doprovázené fotografiemi, s jejichž pomocí si budete moci vyrobit první čarodějnickou výbavu.

Mnoho výrobků se skvěle hodí i jako dárek někomu blízkému například kamarádovi či kamarádce, pro oslavy narozenin, svátky, výzdobu domu apod.

Čeká na vás mnoho tipů a triků. Jednotlivé ozdoby i pomůcky jsou vyráběny převážně z přírodních materiálů. I to má svůj význam. Jaký? O tom se zde také dočtete.

V publikaci se seznámíte se základními druhy bylinek i s čarodějnickými názvy a následným využitím v magii. Vyrobíte si amulety, škapulířky pro štěstí a naučíte se i čarodějnickou abecedu s tajnými znaky, pro zaznamenávání receptů, lektvarů a kouzelných zaříkávadel do Knihy Stínů.

Už od samého začátku vás budou celou knihou doprovázet Jonášek a Klárka. Malí čarodějové druhé kategorie, kteří se také učí „čarodějnickému řemeslu“. A že vyrobit si nějakou kouzelnou pomůcku není nic složitého, vám mile rádi předvedou. Stačí otevřít knihu a nechat se pohltit tajemstvím světa magie!

Hodně štěstí a zábavy vám přeje autorka.

Číst více
249 Kč doporučená cena
nedostupné

detailní informace

Počet stran 64
Datum vydání 08.10.2012
Formát 210x297 mm
Hmotnost 0,563 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026601135
Věk od 8
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem