Poznej a procvič: Vyjmenovaná slova


Eva Mrázková

i připravujeme
Nejprve poznej, poté procvičuj

Vyjmenovaná slova patří k obtížnějšímu učivu, s nímž se děti setkají již na prvním stupni základní školy. Od té doby je budou vyjmenovaná slova neustále provázet – nejen po zbytek základní školy, ale také při přijímacích zkouškách na střední školy a gymnázia a posléze v každodenní praxi při psaní různých textů.

Ve cvičebnici klademe důraz na dostatečné objasnění významu jednotlivých vyjmenovaných slov, protože žáci často chybují právě proto, že slovu dobře nerozumí.

Co tedy cvičebnice nabízí?

* Přehled vyjmenovaných slov a vysvětlení významu jednotlivých slov

* Konkrétní příklady užití vyjmenovaných slov ve větách a příklady příbuzných slov

* Upozornění na podobně znějící slova s jiným významem a další chytáky

* Rozsáhlý procvičovací oddíl

* Řešení úloh

* Řešení úloh

Číst více
249 Kč doporučená cena
připravujeme 07.05.2024

detailní informace

Počet stran 160
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 09.05.2024
Formát 170x243 mm
Jazyk čeština
Ilustrátor Miroslav Růžek
EAN 9788026619604
Věk od 9
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

autor knihy

Eva Mrázková Eva Mrázková

Eva Mrázková


Odmalička si ráda hraje s písmenky, poznává nové lidi a místa. Vystudovala ekonomii a žurnalistiku. Věnovala se oběma profesím, ale nakonec zvítězila láska ke knížkám, které rediguje v nakladatelství Edika. Žije s rodinou v malém městečku nedaleko Brna, velkou inspirací jsou pro ni dcery. Píše knížky pro děti, zaměřuje se především na procvičování českého pravopisu a jazykových schopností. Snaží se předat dětem znalosti zábavnou a nenásilnou formou. K úspěšným titulům patří Bystrá kobyla bila kopyty na babykové mýtině, série Veselé diktáty a doplňovačky, edice Deskové hry na procvičení cizích jazyků nebo dvojjazyčná řada Klasické české pohádky + audio CD v šesti jazykových mutacích.

zobrazit profil autora