Moderní učebnice hry na kytaru


Michaela Medek

i připravujeme
Vstupenka do kouzelného světa hudby!

Moji milí začínající kytaristé,

držíte v rukou tu nejlepší publikaci pro vaše snadné začátky s kytarou. Nezáleží na vašem věku či vzdělání, záleží pouze na touze naučit se hrát tak, abyste dokázali doprovodit vaši oblíbenou písničku. Kytara je geniální nástroj právě v tom, že je potřeba především vaše odhodlání vzít ji do ruky, přemluvit vlastní zpočátku neohrabané prstíky, aby se správně poskládaly na struny, a začít hrát. A kde jinde začít než u lidových písniček, které známe všichni již od našich maminek a babiček.

Zkušenosti pro napsání této učebnice jsem sbírala mnoho let při výuce dětí i dospělých, a to jak v soukromé praxi, tak v základní umělecké škole. Vždy mi záleželo na tom, aby měli moji žáci z hraní radost, aby se netrápili a výsledek své snahy slyšeli co nejdříve. Proto jsem si postupně vytvořila vlastní postup výuky akordů i unikátní způsob jejich výměny.

Všechny lekce jsou doplněny zvukovými ukázkami, které vám vaše pilné cvičení usnadní, dostupnými na www.albatrosmedia.cz po zadání názvu této knihy do vyhledávacího pole je naleznete v sekci Ke stažení. Kromě toho je kniha plná nejen názorných obrázků a fotografií, ale také vtipných ilustrací, které pro vás vytvořil ilustrátor a hudebník Aleš Čuma. Věřím, že vás moje učebnice obohatí, pobaví a přinese do vašich životů mnoho muziky.

Nebojte se a pojďte do toho.

Michaela Medek

Číst více
229 Kč doporučená cena
nedostupné

detailní informace

Žánr hudba
Počet stran 64
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 06.06.2024
Formát 210x270 mm
Jazyk čeština
Ilustrátor Aleš Čuma
EAN 9788026619697
Věk od 6
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi