52 týdnů se zvířátky

Zábavné tvoření s roztomilouši

Sabina Konečná

Nápady na zábavné tvoření na celý rok

Dobře se zabavit a něco hezkého vytvořit, to je radost! A tahle knížka ti přinese nápady na zábavné tvoření dokonce na celý rok. Čeká v ní na tebe 52 roztomilých zvířecích kamarádů – právě tolik, kolik je v roce týdnů. Jsou z blízkého okolí i z dalekých krajů, některé z nich určitě znáš, s dalšími se teprve seznámíš. Užiješ si s nimi spoustu legrace.

Každý roztomilouš se ti nejprve představí a prozradí ti o sobě náramné zajímavosti. Potom se s tebou vrhne na plnění zábavných úkolů. Budeš potřebovat pero, tužku, pastelky nebo fixy, lepidlo, nůžky... a hlavně svoje šikovné ruce a bystrou hlavičku. Někdy ti pomůže i zvláštní příloha s obrázky na vybarvování, vystřihování a nalepování. Zní to lákavě, co myslíš? Tak už na nic nečekej a pojď se podívat, co si pro tebe roztomilouši připravili!

Číst více
269 Kč doporučená cena
V prodeji
Podobné

detailní informace

Počet stran 144
Datum vydání 29.04.2021
Formát 160x230 mm
Hmotnost 0,445 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Anastasiia Kashtanova
Původní název 52 týdnů se zvířátky
EAN 9788026616214
Věk od 6
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

autor knihy

Sabina Konečná Sabina Konečná

Sabina Konečná


Sabina Konečná žije v malém městečku nedaleko Moravského krasu. Už jako holčička ráda poslouchala, když jí někdo četl, a jen co se naučila číst sama, knihám nadobro propadla. Z tohoto důvodu později zvolila studium českého jazyka a literatury na Filozofické fakultě Masarykovy univerzity. Během studií objevila krásy a zvláštnosti českého jazyka, a protože pochází ze zajímavé nářeční oblasti, zaměřila se na výzkum nářečí a po ukončení školy několik let bádala v českých nářečích na Akademii věd ČR. Celou dobu byla v kontaktu i s knižním světem, působila jako jazyková korektorka. Když se jí naskytla možnost začít psát a pracovat jako literární redaktorka pro Albatros Media, nadšeně tuto novou výzvu přijala. Užívá si, že se může podílet na vzniku krásných knih pro děti.

zobrazit profil autora