Tygří kniha

třídní tygří kniha pro 1. stupeň základní školy

Kamila Kopsová, Petr Kops

Vyjádřete jedinečnost a kreativnost vaší třídy!

Vyjádřete jedinečnost a kreativnost vaší třídy!

Pokud jste již četli knížku Tygr dělá uáá uáá, pak jistě jste již začali poznávat svého tygra. A pokud ne, je právě teď ta nejvhodnější příležitost.

Publikace představuje pracovní sešit, který skvěle poslouží k celoroční kreativní práci celé třídy. Umožňuje nastavit si osobní cíle jednotlivých žáků, třídního učitele a třídy jako takové a tyto cíle postupně komentovat a vyhodnocovat. Tygří kniha zůstává jako památka a na budoucích srazech může sloužit jako skvělý zdroj vzpomínek.

S tygří třídní knihou vyjádříte jedinečnosti a kreativnosti vaší třídy!

Číst více
169 Kč doporučená cena
nedostupné

detailní informace

Žánr pedagogika
Počet stran 64
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 12.09.2016
Formát 210x297 mm
Hmotnost 0,28 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026610076
Věk od 7
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá 2 skobkami (sešitová)

autor knihy

Kamila Kopsová Kamila Kopsová

Kamila Kopsová


Společně s manželem Petrem jsou známi jako autoři unikátní metody Životních map (ve světě Kops Method), které dokážou objevit, analyzovat a popsat skutečné příčiny stavů a situací, ve kterých se aktuálně nacházíme. Zvlášť přínosná je jejich metoda pro dětské klienty. Praktické poznatky v práci s dětmi jsou základem „tygří“ knižní série (Tygr dělá uáá uáá, Jak se domluvit s tygrem a Jak se krotí tygr). Knihy byly přeloženy do slovenštiny a angličtiny. V březnu 2017 autoři obdrželi Čestné uznání za přínos v práci s dětmi s ADHD od KIU univerzity v Kolombu na Srí Lance.

zobrazit profil autora
Petr Kops Petr Kops

Petr Kops


Společně s manželkou Kamilou jsou známi jako autoři unikátní metody Životních map (ve světě Kops Method), které dokážou objevit, analyzovat a popsat skutečné příčiny stavů a situací, ve kterých se aktuálně nacházíme. Zvlášť přínosná je jejich metoda pro dětské klienty. Praktické poznatky v práci s dětmi jsou základem „tygří“ knižní série (Tygr dělá uáá uáá, Jak se domluvit s tygrem a Jak se krotí tygr). Knihy byly přeloženy do slovenštiny a angličtiny. V březnu 2017 autoři obdrželi Čestné uznání za přínos v práci s dětmi s ADHD od KIU univerzity v Kolombu na Srí Lance.

zobrazit profil autora